Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Már megint egy búbánatos…

Írta JonC Ekkor: 2009. szeptember 28.

Igen, a kedvenc napom van megint, amely megérdemli a címben szereplő jelzőt (de még sokkal durvábbak is rá lehetne aggatni, hajaj).  Mindenesetre azért, hogy mindent megtegyünk azért, hogy ne a totális apátia nem túl szívderítő állapotában kelljen végigkínlódni az egészet hallgassuk meg az alábbi szerzeményt, hátha kicsit megpörgeti az ember agyát:

Reggel a buszon is sokat segített rajtam ez a mjúzik, de ne szaladjunk ennyire előre a sztoriban, ugyanis a nap jóval korábban kezdődött.  Egészen pontosan fél5-öt mutatott a telefonon az óra, amikor – a World of Goo című csodálatos játék örökbecsű taktusaira – kinyitottam a csipám egy elég pihentető, ámbár kicsit izzadós alvás után (tudjátok, amikor a paplan nyirkos, és hideg lesz, és mocskosul kellemetlen tud lenni… utálom). Fél óra múlva már a hideg szeptemberi hajnalban bandukoltam, és igyekeztem minél jobban kizárni a lehangoló sötétséget a tudatomból úgy, hogy igyekeztem inkább a zenére koncentrálni, ami a fejemben bömbölt (egyelőre ehhez egy headsetet vettem igénybe, de aztán ki tudja mit hoz a jövő :)). A buszpályaudvaron meglepetten konstatáltam, hogy – átvergődvén a hajnali zombik hordáin – nem áll még bent a buszom, pedig minimum negyed órával előbb bent szokott lenni mindig. Körvonalazódni kezdett bennem egy – még a szokásosnál is komolyabb mértékű – késés, mivel általában néhány percen szokott múlni a veszprémi csatlakozás elérése, így ha még késünk is, akkor biztosra vehető a terv borulása. Néhány perc csúszással végülis indulni tudtunk, ezután skippelt a kép néhányszor (azaz belealudtam néha az izgalmas útba a muzsika szárnyain), mindenesetre mégis sikerült elérni a csatlakozást (tessék szólni, ha nagyon unalmas :)). Fehérvár felé csak egy teleportkapu volt, de az jó hosszú, konkrétan a pályaudvartól néhány méterre sikerült eszméletre pofoznom magam némi Belga fullra tekerésével. Leszállás után a megszokott reggeli rutinútvonalt céloztam meg, ahol mindig kapni szoktam ingyen dolgokat mindenféle fiúktól/lányoktól, ma éppen az ásványvíz volt soron (“az a neve, hogy “Korszerű épületgépészet”, ittatok már ilyet?). Felérvén az albérletbe persze nem bírtam megállni, hogy ne nézzek körül a neten (újfent elcsodálkoztam az Opera gyorsaságán, amúgy hétvégén jó hittérítő módjára meggyőztem hugom barátját is az említett program zsenialitásáról), így persze sikerült megint produkálnom egy lightos kis bő egy órás késést a munkahelyemről (amit persze a buszközlekedésre fogtam igazságtalan módon).  Közben persze lefőztem a kotyogós kávémat, amely nélkül egész egyszerűen be se tudtam volna tekerni a céghez erő híján.

Igazi magyar reggel az albi ablakából

Felvetődhet a kérdés, hogy ugyanmá’ miért írtam le ezt a velőtlen, unalmas érdektelen sztorit? Nos, a választ rátok bíznám, de ezennel töröltem a szavazásokat az oldalról, mert nem mindenkinek jelentek meg.

Ez jó, megosztom!

  6 hozzászólás

  1. Tsyga:

   Nos… az még csak hagyján, hogy nem látszik…
   … még az is, hogy marha lassú…
   …sőt az sem érdekel, hogy az első kattintásra, ha kommentezni akarok “internal server error 500-as hiba” jön be…

   …de könyörgöm gombok sincsenek amire kattinthatok!

   http://www.tsyga19.fw.hu/hiba1.jpg

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 12:14

  2. JonC:

   az stimm, hogy nem látszik, mivel nem lehet külön css-t beállítani az oldalsávban, és a postban megjelenő szavazásokra. az is stimm, hogy lassú (lövésem sincs miért). az internal server error se mindennapos szerintem (és arról aztán végképp nem én tehetek…) azt is tudom, hogy nincsenek gombok, úgyhogy ezennel törlöm az összes szavazást az oldalról, és meg van oldva a gond!

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 12:26

  3. JonC:

   ne érts félre, nincs harag amúgy, jogos a panaszod! (Firefox? :))

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 13:02

  4. Tsyga:

   Miért nem Operát ajánlassz?! (eretnek! :P)

   Helyes. Majd ha meg lehet (tudod) oldani tökéletesre, akkor legyen szavazás, addig meg fölösleges.

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 16:24

  5. JonC:

   igen, de már a tököm kivan a technikával… amúgy a te általad használt témával viszonylag gyorsan bejön a cucc, ha ez vigasztal.

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 16:29

  6. Tsyga:

   Akkor nekem a rendszer lassú. (ezzel is tisztában vagyok amúgy)

   A komment időpontja: 2009 szeptember 28th, 22:40

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11148 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 vendég, 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek