Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Ennyit a közízlésről

Írta JonC Ekkor: 2009. november 12.

agymosott barmok

(forrás)

Idióta agymosott lemmingek…

Ez jó, megosztom!

  8 hozzászólás

  1. sztiv:

   ebben igaza van a forrásodnak. az embereknek nincs igénye változatosságra, mert az emberek nagy többségének nincs önálló izlése. a fogyasztói társadalom kis rabszolgái, ha úgy tetszik.

   A komment időpontja: 2009 november 12th, 13:56

  2. fruschka:

   mondjuk ha nem Danubiust hallgatsz, akkor valszeg nem találkozol ezzel… vannak elég jó kis rádiók, egyedi zenékkel, de pont a Danubius/Juventus/Sláger nem ez a kategória.

   meg hát miért gondolja mindenki, hogy épp az ő ízlése az etalon :)?

   A komment időpontja: 2009 november 13th, 11:27

  3. JonC:

   igen, csak az a gond, hogy országos sugárzású rádiók esetében talán az MR2 az egyetlen olyan, amelyik próbál néha friss, esetleg nem túl rádióbarát zenéket is nyomni, sajnos elég ritkán. az viszont elképesztő, hogy az agymosott lemmingek csordái képesek arra, hogy felháborodott hangú mailekkel/SMS-ekkel bombázzanak egy rádiós stábot, ha pofátlan módon kizökkentik őket abból a katatón állapotból, amit számukra a zenehallgatás jelent. őket én droidoknak tartom ( ebben az esetben a droidság a “tökmindegycsakszóljonvalamiaháttérben” felfogásban jelentkezik), akik annyira nem vitték, hogy esetleg saját zenei ízlésük alakuljon ki, pampogni bezzeg tudnak, amikor – még ha most már tökmindegy alapon is – valami újat adnak le a rádióban. szánalmas és ijesztő egyszerre ez a felfogás… ja, és igen, durván általánosítottam már megint, ez nálam jellemhiba.

   A komment időpontja: 2009 november 13th, 12:58

  4. dickheadz:

   Igen, valóban furcsa dolog ez a kollektív levéláradat – mintha a saját rádióadója lenne…Ha nem teszik valami, nem kötelező hallgatni/nézni, át kell tekerni 1 másikra, vagy simán offline is maradhat a jómunkásember.
   Mellesleg a sztem a fehérvári helyi rádió elég is vacak, inkább a FM95 Debrecen -t szoktam online hallgatni, vagy esetleg valamelyik szegedit (még a mórahalmi nyaralás alatt ismertem meg).
   Igaz, nem beszélek germánul, de az osztrák/német adók is nagyon frankók 🙂 ..és mennyivel több helyi rádiójuk van !

   A komment időpontja: 2010 augusztus 15th, 19:54

  5. bachterman:

   fm95, lol.

   A komment időpontja: 2010 augusztus 16th, 08:12

  6. JonC:

   már megint Debrecen, ugye? 😀

   A komment időpontja: 2010 augusztus 16th, 13:41

  7. JonC:

   a német rádiókkal csak az a bajom, hogy hallgatom/olvasom eleget a vartyogásukat meló közben, nemhogy még szabadidőmben is őket hallgassam 😀

   A komment időpontja: 2010 augusztus 16th, 13:41

  8. bachterman:

   pedig az mekkora egy fosbojler rádió ám. de az összes lokális populáris és retró hulladékot játszó az. nincs kivétel.

   A komment időpontja: 2010 augusztus 16th, 16:41

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11151 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 vendég, 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek