Csináljatok sok-sok gyermeket! | Ráktalicska
máj 10

Találtam egy oldalt, ahol egy rendkívül professzionális algoritmus segítségével legeneráltathatjuk a leendő gyermekünk arcvonásait. Állítólag rendkívül fejlett az egész eljárás, mivel ahelyett, hogy „csak” egymásra maszkolná a két szülő arcképét, rádobna egy kis morph-ot, meg némi előre legyártott gyerekszerű arcvonást ez teljesen új arcot generál minden alkalommal. Na ez szerintem bőven kimeríti a süket marketing bullshit fogalmát, mivel ha valóban mindig a semmiből teremtené a kölkök kis pofikáját néha azért becsúszna egy-egy szörnyszülött is 😀 Nos, erről szó sincs, nézzétek meg, milyen helyre kis kölkünk lenne Marilyn Manson-nal:

Persze van lehetőség a valódi partnerünk képét is feltölteni, de ha igazán ki akarjuk használni a lehetőségeket a weboldalon celebek tucatjaival hozhatunk össze egy közös gyereket… mi ez, ha nem beteg? 😀

Tegyük félre a hülyéskedést, és használjuk az oldalt rendeltetése szerint:

Mint látható, az oldal rendkívül praktikus, és a benne rejlő lehetőségek határtalanok – piszkos fantáziájúak előnyben 😀 Tessék nekiállni gyerekeket gyártani ezen a linken!

Lássátok kivel van dolgotok még háttérzenét is prezentálok hozzá:

UPDATE:

Sztiv kollega alkotását muszáj közkinccsé tennem, íme Kiszel „Queen of the Szemöldök’s” Tünci, és Benkő „Majomcsapda” Dániel szerelemgyereke:

Az ötleten felbuzdulva úgy döntöttem, hogy versenyt hirdetek: tessék megtippelni, hogy melyik két híres magyar celeb fiktív ivadéka található a következő képen:

Annyit segítek, hogy snassz módon egy nő és egy férfi volt beállítva a generátornak, és kettőjük IQ-ja összeadva már több, mint egy átlagos kavicsnak! 😀

UPDATE2:

nem sikerült kitalálni a legutolsó gyerek szüleit, pedig komolyan mondom, hogy még hasonlít is rájuk (főleg az apjára)! Íme a megfejtés:

Ez jó, megosztom!
    

    11 hozzászólás to “Csináljatok sok-sok gyermeket!”

    1. sztiv szerint:

      zsír! mindjárt rá is küldöm kiszelt benkővel. 😀

    2. JonC szerint:

      tudtam én, hogy megmozgatja a fantáziádat 😀 linket kérek majd!

    3. bachterman szerint:

      csak azt nem értem, az első képen miért mozaikoztad ki marilyn manson fejét 😆

    4. JonC szerint:

      a pixelezés alatt én vagyok, és azért volt rá szükség, hogy nehogy elriasszam az olvasóimat 😀

    5. sztiv szerint:

      szerencsédre posztoltam twitterre is az eredményt, úgyhogy megvan a link. 😀 http://bit.ly/9k2lKH ilyen „szép” lett. XD

    6. sztiv szerint:

      francba. először steiner kristóf és özge kutya közös porontyát véltem látni a versenyre kiírt képen, de miután elolvastam, hogy egy férfi és egy nő, ezért nyilván nem ők azok. nos, köztudott, hogy a kavicsok iq-ja körülbelül 3-8 közés esik, amiből az átlagos példányok egy 4-es, 5-ös mérőszámmal büszkélkedhetnek. ez alapból kizárja kelemen anna és győzike frigyét, hiszen ők még összeadva sem közelítik meg a 2-őt. szerintem a képen látható fiatalkorú állampolgár valószínűleg fásy ádám és voksán virág törvénytelen zabigyereke.

    7. JonC szerint:

      hmm… majdnem, majdnem 🙂 segítsek?

    8. Nfol szerint:

      A megfejtésre még csak tippelni sem merészelek, ellenben a második kép kétségtelenül az ifjú Aradszky Lászlót ábrázolja. 🙂

    9. bachterman szerint:

      sódar norbi és rubin répa?

    10. JonC szerint:

      nekik már van közös gyerekük, nem lett volna így poén 🙂 olyasvalakikre gondoljatok, akiknek nem valószínű, hogy lesz, pláne hogy az egyikük turbóra kapcsol, ha a családját kell megvédenie (tekintet nélkül arra, hogy helyette esetleg magába kéne szállnia kicsit). na, segítettem kicsit 🙂

    11. sztiv szerint:

      no, erre nem is gondoltam. pedig tényleg logikus. 😀

    Kommentáld!

    
    preload preload preload