Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Szeretem a halált

Írta JonC Ekkor: 2011. január 6.

(A szép új világ értelmében VIGYÁZAT, AZ ALÁBBI MOZGÓKÉPEK KÁROSAN HATHATNAK AZ IFJÚSÁG LELKI, ÉS SZELLEMI FEJLŐDÉSÉRE!):

Ne tessék megijedni, nem a látens emós énem tört ma reggel (bocsánat, délben) a felszínre, ez mindössze a most bemutatásra kerülő flash filmecskének a címe, amely nagyon megragadta az efféle életpálya-ábrázolásokra fogékony elmémet. Volt ugye már hasonló oktatóvideó régebben is a blogon: Dan, a pixelpapucs arra tanított meg minket, hogy minden nő <censored> egy angyal, aztán Lasse Gjertsen 8 bites videojátékba oltott története is valami hasonlóról szólt, csak mégis másképp; végezetül ide sorolható a dolgozó herék (tudod, mint a hangyáknál, you piggy) mindennapjainak színes kavalkádját bemutató remekbeszabott játék is, amelyet pár hónapja postoltam.

Ebbe a sorba illik a most következő filmecske is, amelynek zenéje, története, mondanivalója, kivitelezése nálam csillagos ötöst érdemel, tessék kattintani bátran:

A célkereszt szerepére még nem jöttem rá, van valakinek ötlete? 🙂

UPDATE: mint kiderült, a fenti szösszenet alatt hallható zene a The Lodger nevű zenekar műve, és több hasonló klipjük is létezik, például ez:

Vagy esetleg ez:

Hozzák a színvonalat ezek is 🙂

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   no comment, no life.

   A komment időpontja: 2011 január 6th, 13:48

  2. mrc:

   ÁÁÁ, megvagy!!! Én rád ismertem! Rólad legalább forgattak már filmet, még ha ilyen “béteverziósat” is :O

   A komment időpontja: 2011 január 14th, 09:59

  3. mrc:

   Nekem csak a Hancock jutott, azután sem kaptam egy vasat sem:(
   ( Miért pont Will Smith nem is hasonlítunk, na mindegy)

   A komment időpontja: 2011 január 14th, 10:12

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11154 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 2 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek