Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Ha megnövök én is ekkora király akarok majd lenni

Írta JonC Ekkor: 2011. január 25.

Komolyan mondom az indiai filmgyártás lassan felzárkózik a japán mellé agyatlanság tekintetében! Íme a legújabb agybajuk, amit a világra szabadítottak, főszerepben a helyi terminátor:

Akit megérintett a mély lélektani dráma, a mesteri történetszövés, és a báj ami a képsorokból árad, az itt megtekintheti a történet elejét is.

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   azt. a. büdös. kurva. mindenit!
   pofám leszakad, de nekem tetszett. legalább is mint látvány, technika, és agyatlanság. az elején azt hittem, hogy az ong bak 4, de azt még most forgatják.

   A komment időpontja: 2011 január 25th, 21:21

  2. JonC:

   az első rész sem semmi: abból kiderül, hogy hősünk Bruce Lee nyomdokain halad, minden indiai filmbe kell vonatos jelenet, hogy nője vérét minden áron visszaszerzi (pedig ha tudná, hogy mennyit pocsékol el minden hónapban :D), nem túl nagy állatbarát, és hogy ha kap egy puszit, akkor mindenféle organikus cuccok ütik fel a fejüket az alkatrészei között. nagy vonalakban 🙂

   A komment időpontja: 2011 január 26th, 00:00

  3. bachterman:

   chiti nagyon nagy ász ám. az orosz utószinkront figyelted amúgy?
   tamil film, nem indiai.

   A komment időpontja: 2011 január 26th, 10:50

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11141 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 3 vendég, 3 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek