Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Na végre láthatunk cenzúrázatlan csöcsöket!

Írta JonC Ekkor: 2011. április 22.

Éppen pár hete háborogtam kommentben az IDDQD blog egyik postja kapcsán, hogy a ‘Babes’ című Duke Nukem Forever promó videóban ki voltak pixelezve a jányok dudái, erre tegnap este beesett egy trailer, amiben végre-valahára teljes valójukban csodálhatjuk meg őket, semmiféle cenzúra nem árnyékolja be az örömünket:

1:37-nél van a lényeg! 🙂

A trailerből kiderül, hogy a fejlesztőgárda dicséretes módon igyekszik hozni az előző rész hangulatát, lehet majd újra piszoárba pisilni (bocsánat, egy férfi hugyál), lányok szolgáltatásait igénybe venni (bár gondolom bordélyházas pálya nem nagyon lesz, ahol tényleg ki lehet próbálni mindent), és az egészből árad a “Duke kicks ass”-feeling, amit annyira szeretünk 🙂 A májusi megjelenést ugyan eltolták júniusra (mindezt egy jópofa videóval jelentették be), de 12 év után mit számít az a pár hét ide vagy oda? 🙂 Ez a játék szakítani fog, akárki meglássa!

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   mi az, hogy június? az anyjuk picsáját!

   A komment időpontja: 2011 április 22nd, 08:21

  2. sztiv:

   Lehet, hogy lesz ebben is patch-csel előhozható okosság, mint a GTA San Andreasban.:D Ott sem volt alapból a játékban figi-figi, amikor jól sikerült a randi, de a Hot Coffee patch felrakása után az előre hátra gombok nyomkodásával lehetett ügyeskedni a hölggyel 😀

   A komment időpontja: 2011 április 22nd, 08:34

  3. JonC:

   no igen, de az tök bééna volt. emlékszem, hogy annak idején csak azért visszaraktam a játékot, hogy azt kipróbálhassam, volt is nagy csalódás 😀

   A komment időpontja: 2011 április 22nd, 08:50

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11141 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 2 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek