Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Portal? Tetris? Micsoda párosítás!

Írta JonC Ekkor: 2011. május 2.

Mostanában (megint) tele van a net Portal-os tematikájú vicces képekkel, videókkal, és egyéb audiovizuális anyagokkal (csak hogy szakszerű legyek), és lassan várható a Flash-játékok áradata is, amelyek még tovább növelik majd a játék körüli hype-hullámot. (Apropó hype: tervezem, hogy én is hozzájárulok majd egy posttal, csak még végig kell tolnom, nehogy úgy járjak mint mostanában pár elemzésemmel, amikben hülyeségeket pontatlanságokat állítottam egyes játékokkal kapcsolatban, mivel kellő belemélyedés nélkül álltam neki őket megszakérteni. Jó példa erre a Just Cause 2 tesztem, amiben azt állítottam, hogy a négykerekű járművek irányíthatatlanok, közben pedig mégis lehet őket. Ezúton szeretném üzenni azoknak, akik emiatt tettek le a játékról, hogy ne tegyék, inkább vegyék figyelembe a viszonylagos céltalanságot, ami a stuff nyüstölése közben gyakran elfogja az embert, ha már finnyáskodni akarnak valamiért.)

Meg is érkezett az első fecske, amelyben a kortalan orosz klasszikust, a Tetrist hozta össze a mókás kedvű fejlesztő a Valve csodájával. Izgatottan várom a highscore-okat, természetesen csak screenshot-tal bizonyítva azok valódiságát!:

 

(forrás)

Ez jó, megosztom!

  4 hozzászólás

  1. Gulyu84:

   Ötletes, de ha rájöttél a lényegre hamar unalmassá válik 😛
   http://www.kepfeltoltes.hu/view/110502/921850723N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

   A komment időpontja: 2011 május 2nd, 15:57

  2. Gulyu84:

   Végigjátszásahoz szükséges az mspaint vagy más rajzolóprogram 😀

   A komment időpontja: 2011 május 2nd, 16:29

  3. bachterman:

   klassziKUSt 😛
   frojdi elszólás?

   A komment időpontja: 2011 május 2nd, 22:38

  4. JonC:

   hm, végig lehet játszani egy Tetris-t? 😛

   A komment időpontja: 2011 május 4th, 09:26

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11146 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 2 vendég, 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek