Tesztoszteron túladagolás: Serious Sam 3! | Ráktalicska
jún 02

Holnap végre kézhez kapjuk a Duke Nukem Forever demoját (hiszem ha játszom), és hogy még jobb legyen a kedvünk tegnap megjelent az első komolyabb trailer a készülő új Serious Sam részt bemutatandó:

Mint látható az alapkoncepció nem változott túl sokat: továbbra sem kell túlzottan agyonerőltetni az agyunkat, hogy mindenféle komplikált fejtörők, és egyéb frusztráló hülyeségek leküzdésének árán jussunk tovább, elég csak rátapadni a ravaszra, és szétcsapni az esetenként százával ránk rontó dögök között, akik persze az űrből jöttek, és a Földet szeretnék leigázni minden áron. Már itt is érezhető némi párhuzam kedvenc piros trikós szöszkénk és Samu története között, de ez nem válik zavaróvá, elvégre egyik játék sem a magával ragadó katartikus sztorivezetésével fog hódítani, amelyben hatalmas érzelmek, romantikus jelenetek, ármány, bosszú és gyönyör játszaná a főszerepet (hogy finoman fogalmazzak :)).

Remélem azért, hogy a hasonlóságok azért itt véget érnek a két stuff között, és ez nem fog laza tizenkét évet csúszni, így tényleg kipróbálhatjuk már ezen a nyáron.

UPDATE:

ha már eddig is együtt kezeltem a Duke Nukem Forever-rel, következzék azzal kapcsolatban egy jó és egy rossz hír:

a jó hír az, hogy van új launch trailer, aminek némelyik mozzanata már ismerős lehet (konkrétan újravágtak pár jelenetet), de azért került bele némi friss infó is:

A rossz hír pedig az, hogy utánanéztem a demo-nak, és kiderült hogy nem úgy működik a dolog, ahogy gondoltam: ahelyett hogy nagylelkűen kiraknák holnap majd Steam-re, hogy „ne, itt van, élvezkeggyé’ hülyegyerek”, inkább azt a módszert választották a Gearbox Software/2K Games háza táján, hogy csak azok kóstolhatnak bele, akik megvették a Borderlands Game of the Year változatát (erről a játékról is megvan a nem túl hízelgő véleményem, itt olvasható), és ennek hála rendelkeznek valamiféle promóciós kóddal!  A magam részéről ezt felháborítónak tartom, és semmiféle rossz szájízem nem lesz, amikor a megjelenése után kb. 30 perccel már húzom is majd lefele torrentről 🙂 Nem kívánok senkit a sötét oldalra csábítani, úgyhogy nem fogom azt írni, hogy tegyetek ti is így, pedig aztán kajakra ez motoszkál a fejemben.

Ez jó, megosztom!
    

    6 hozzászólás to “Tesztoszteron túladagolás: Serious Sam 3!”

    1. Bobo szerint:

      Mindkettőt nagyon várom már:)

    2. bachterman szerint:

      komoly sámuel szakmunkástanuló (c) én.
      mi az a bfe? bigger, fatter, ever?

      duke előző trailerben volt egy olyan, hogy kérdezi a picsa a játékban duke konzolon önmagát játszása közben, hogy was it good? válasz: after 20 fuckin’ years, it’s gotta be.

      a gamestop viszont beváltja a majd’ tíz éves duke elővásárlási kuponokat: http://goo.gl/2Ol3Y

    3. JonC szerint:

      let me urbandictionary.com for you: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=BFE&defid=395234 🙂
      a gamestoptól pedig korrekt ez a húzás, annak idején azért voltak páran akik hoppon maradtak.
      ja és nem 20 (twenty) hanem 12 (twelve) volt a videóban 😉

    4. bachterman szerint:

      bazz, volt pofájuk ilyen címet adni neki?
      a 20 évet fejből írtam, mea culpa. bár ahányszor eltemették, előásták, elfelejtették, újra felfedezték, átírták, eladták, becsődöltették, simán belefér a húsz év is. 😆

    5. Darahian szerint:

      Emlékszem, a Serious Sam első részét fősulin első évben kaptam meg, rongyosra játszottam 🙂 Abban még volt egy csomó jó humorú ökörség (pl az Indiana Jones kőgombóc, vagy a vigyorgó pirula, ilyenek)

      Lehet beruházok végre, ha már kiadnak valami újdonságot is.

    6. Nfol szerint:

      Ha emlékeim nem csalnak, a Serious Sam II-höz volt anno valamelyik gémer magazinban végigjátszás, hogy a végefőcímkor engedd fel a bal egérgombot.

    Kommentáld!

    
    preload preload preload