Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Hard Reset – Eső, sötét, cikázó neonfények

Írta JonC Ekkor: 2011. szeptember 8.

Hála Istennek a jó ideje tetszhalott állapotban fetrengő cyberpunk stílus újra kezd magára találni – már ami a számítógépes játékokat illeti: nemrég jött ki ugye a legendás Deus Ex sorozat legújabb része, a Human Revolution (amelynek trailer-ei bőven karcolgatták a “ennél durvábbat még nem láttam”-kategóriát, lásd például ezt), most pedig egy lengyel fejlesztőcsapat fogja a könyedebbik felén megfogni a “mocskos nagyvállalatok-folyamatosan szakadó eső-emberi testbe ültetett gépalkatrészek-bűnözés-sötét-patkányok-fertőben hempergő emberiség” témakört. Elég ha annyit mondok, hogy a Bulletstorm készítői elég komoly számban képviseltetik magukat a fejlesztőcsapatban, és máris elképzelhető, hogy itt biza’ nem a hosszas monológoktól, a szövevényes történetvezetéstől, és a nagy erkölcsi dilemmáktól fogjuk könnyesre sírni esténként a párnáinkat, inkább a “fegyvert a kézbe, oszt’ ledisztrojolunk mindenkit” fog dominálni. Serious Sam, és Painkiller rajongóknak tutira tetszeni fog, és már csak öt napot kell aludni. Addig is itt egy hangulatfokozó, és egy gameplay trailer kedvcsinálónak:

Hivatalos oldal itt, néhány jól sikerült screenshot itt található.

Ez jó, megosztom!

  2 hozzászólás

  1. Gulyu84:

   Kibaszottúl várós 😀

   A komment időpontja: 2011 szeptember 8th, 10:55

  2. bachterman:

   hát, akkor inkább úthenger a deusex. nagyon látszik a people can fly kezemunkája rajta. agyatlan piff-puff. a timeshift – will rock vonalat követi, pedig azt a saber csinálta.

   offtopik: az extracredits átköltözött tycho-ékhoz a pennyarcade tv-be.

   A komment időpontja: 2011 szeptember 8th, 11:37

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11558 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 3 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek