Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

GTA 5 trailer ma délután!

Írta JonC Ekkor: 2011. november 2.

Már csak néhány órát kell végigdolgozni/aludni/tanulni, és a Rockstar Games végre kiszivárogtatja az első infókat a legújabb GTA-ról. Már megjelentek pletykák miszerint kapunk egy újabb San Andreas-t bandaháborúkkal, krúzolással, yobrotha-életérzéssel, bár nem bánnám ha beteljesülne a titkos vágyam (ennyit a titkosságáról :)), és hozzánk vágnának egy Vice City remake-et színes ingekkel, nyolcvanas évek szintipopjával, és a parton görkorizó bikinis csajokkal. Végülis egyik opció sem hangzik rosszul, de nagyon remélem, hogy – a GTA4-gyel ellentétben – végre ráfekszenek a PC-re optimalizálásra kicsit komolyabban, nehogy megint kapjunk egy olyan konverziót, ami élsimítás nélkül volt képes megakasztani a legbikább gépeket is.

Délután 5-kor minden kiderül (legalábbis kapunk némi konkrétumot végre):

(Ha netán nem menne a fenti beágyazás, akkor a trailer megtekinthető lesz itt is.)

UPDATE: és igazuk lett a pletykafészkeknek!

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. Nfol:

   A Nico Belic cameo gyönyörű! 🙂

   Viszont vennem kell egy konzolt.

   A komment időpontja: 2011 november 2nd, 19:32

  2. JonC:

   ugyan, elég ha egy konzol árának kétszeresét belefeccölöd a gépedbe 🙂 (mondjuk ha beleszámítjuk a megfelelő tévét is, akkor már nem annyira rózsás a helyzet). amúgy ez szerintem már nem PS3/XBox360 lesz, hanem lehet hogy az új generációra fogják kiadni. fenetuggya.

   A komment időpontja: 2011 november 2nd, 22:00

  3. Nfol:

   Az új konfighoz is kell egy szép nagy monitor, akkor kb. ugyanott tartok… izé, tartanék, mert most olyan könnyen számolgatom a ráfordítandó összeget, mintha rendelkeznék is vele. 🙁

   A komment időpontja: 2011 november 3rd, 08:48

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11558 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 vendég, 3 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek