Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

GTA: Vice City RAGE – ja, hogy ilyen is van?!

Írta JonC Ekkor: 2011. december 6.

Éppen pár hete emlegettem a GTA5 trailer-ének kapcsán, hogy egész boldogan kiegyeztem volna egy felturbózott Vice City-vel (ami helyett ugye kapunk egy modernizált San Andreas-t), erre ma sikerült belefutnom ebbe a modba, ami nem mást tesz, mint teljesen átgyúrja a GTA4-et (egészen pontosan a Episodes from Liberty City című kiegészítőjét) Vice City-vé. Igen, minden marad a régiben, ugyanazok a pálmafák, sétányok, tengerpartok, küldetések, hawaii-mintás ingek, rádióadók, fegyverek, autók várnak ránk – csak éppen mostantól kezdve a Rage nevű motor minden szépségével prezentálva.

I just died in your city tonight (további videók itt)

Ez azért meglehetősen wow kategória így első ránézésre, én már csak azon csodálkozom, hogy hogyan nem hallottam róla eddig. Megjelenése karácsonyra várható, tölthető lesz majd innen.

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   borzalmasan néz ki, szerintem a shaderek hiánya miatt. a sebességről nem esik szó, szerintem az is lassú lesz, így nálam sajna esélytelen. maradok az eredetinél.

   A komment időpontja: 2011 december 6th, 18:07

  2. JonC:

   én úgy vagyok vele, hogy ha a víz így fog kinézni (így fog), és lesz fizika akkor én már elégedett leszek vele. shaderek meg az eredetiben sem voltak, ott nem hiányoztak? persze, a Rage-től elvárja az ember hogy fullosan nézzen majd ki ez is, meglátjuk mi lesz belőle.

   A komment időpontja: 2011 december 6th, 23:32

  3. Shing:

   Nagyon jó mod. Ahhoz képest, hogy csak a grafikai motor új, textúrák, poligonok ugyan azok, meglátszik, sokkal szebb a játék. Bár ha pl. a Vice Cry mod új textúráit, modelljeit átdobnák ebbe, akkor tökéletes lenne.

   A komment időpontja: 2011 december 7th, 11:50

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11558 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 5 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek