Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Headshot még nem volt ilyen naturalisztikus

Írta JonC Ekkor: 2012. április 20.

Egyik régi – ámbár sosem emlegetett – szerelmem a Sniper Elite volt még pár évvel ezelőtt. Olyannyira rá voltam feszülve, hogy felbuzdulván a public szervereken elért sikereimen (egy idő után betéve tudtam az összes pontot, ahol rejtőzhettek az ellenfelek, és pillanatokon belül kapták a kopfschuss-t) még egy magyar klánba is beléptem, ahol szomorúan konstatáltam, hogy ezek bármikor képesek tizedmásodpercekkel azután lelőni, hogy kilépek a sarkon. Nem is tartott sokáig a karrierem: pár felkészülőmeccsen részt vettem (ahol megtörténtek a fentebb említett szétalázások), aztán az első leszervezett waron már nem jelentem meg. Utána még egy darabig toltam mindenféle szervereken, végül abbamaradt a lelkesedés.

Ennyit a történelmi áttekintésről, lássuk mit hoz a jövő, íme a Sniper Elite V2:

1:38-tól tessék figyelni azt a dual combo mogyoróshotot!

Mint látható az első rész nagyon látványos lövedékkameráját (azért nem írtam újítást, mert láttunk már előtte is ilyet például a Max Payne-ben) kicsit továbbfejlesztették: most már tökéletes képet kapunk arról, hogy éppen melyik szervben sikerült halált okozó sérüléseket okoznunk. Nekem azért helyenként felkavarodott a gyomrom tőle, de ilyen ez a popszakma: mindig újabb és újabb ötletekkel kell előállni, hogy a produktum eladható legyen. Ha a játékmenet többi aspektusával sem lesz gond (kidolgozott sztorit az első részből kiindulva ne nagyon várjunk), akkor még akár kellemes meglepetés is lehet – már ha május 4.-én kijön végre. Addig is ki lehet próbálni a demo-ját, Steam-en elérhető.

Ez jó, megosztom!

  2 hozzászólás

  1. bachterman:

   hitler is így járt sztem. ellőtték a húsvéti tojásait, bár nem ilyen grafikusan. bizonyos néprétegek szerintem viszont sokat fizetnének egy ilyenfajta játékért. 😉
   a legújabb mortál szombatban is vannak ilyen x-ray ütések, amikor látszik, hogy hogy törik a csont. szerintem onnan az ötlet. http://www.youtube.com/watch?v=PmTBYmaKK_A

   A komment időpontja: 2012 április 21st, 16:24

  2. JonC:

   bakker tényleg, nem is ugrott be, pedig ezt pont láttam havernál xboxon.

   A komment időpontja: 2012 április 21st, 16:32

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11558 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 4 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek