Apró technikai problémák… | Ráktalicska
szept 16

Explorer hiba

Ma már teljesen nyilvánvalóvá vált a számomra (mivel több forrásból is jelezték, és én is teszteltem), hogy az alapértelmezett, szívem csücskeként szeretett zöld MintFresh névre hallgató téma nem igazán tud Internet Explorer alatt funkcionálni. Ez komoly dilemma elé állít engem, mivel szeretném foggal-körömmel megtartani ezt a kinézetet, de ha úgy adódik esetleg lecserélem valami kevésbé extrára. Amúgy utánanéztem a dolognak, nem az általam a témán végrehajtott módosítások miatt van ez az egész, mivel ha egy tesztlapon nézzük meg a témát ott is hibásan jelenik meg (ennek teszteléséhez tessék ezt a linket kimásolni, és Explorer alatt megtekinteni: http://web2feel.com/demosite/?wptheme=mintfresh . Ennek az oldalnak ugyebár semmi köze a blogomhoz, csak arra jó, hogy bemutassa a különböző kinézeteket, és itt se megy jól a cucc).

Áthidaló megoldásként esetleg azok, akik mindenképpen Explorer alól szeretnék nézni a blogot könyvjelzőzzék el a következő linket:

http://raktalicska.hu/index.php?wptheme=iBlog2

Ennek használatával az oldal automatikusan az iBlog témával indul, amelynek az eddigi tesztek alapján nincs baja a Microsoft böngészőjével. Vagy tudok még jobbat: innen letölthető a Firefox legújabb magyar nyelvű verziója 😉

Ez jó, megosztom!
    

    Kommentáld!

    
    preload preload preload