Ennyit a közízlésről | Ráktalicska
nov 12

agymosott barmok

(forrás)

Idióta agymosott lemmingek…

Ez jó, megosztom!
    

    8 hozzászólás to “Ennyit a közízlésről”

    1. sztiv szerint:

      ebben igaza van a forrásodnak. az embereknek nincs igénye változatosságra, mert az emberek nagy többségének nincs önálló izlése. a fogyasztói társadalom kis rabszolgái, ha úgy tetszik.

    2. fruschka szerint:

      mondjuk ha nem Danubiust hallgatsz, akkor valszeg nem találkozol ezzel… vannak elég jó kis rádiók, egyedi zenékkel, de pont a Danubius/Juventus/Sláger nem ez a kategória.

      meg hát miért gondolja mindenki, hogy épp az ő ízlése az etalon :)?

    3. JonC szerint:

      igen, csak az a gond, hogy országos sugárzású rádiók esetében talán az MR2 az egyetlen olyan, amelyik próbál néha friss, esetleg nem túl rádióbarát zenéket is nyomni, sajnos elég ritkán. az viszont elképesztő, hogy az agymosott lemmingek csordái képesek arra, hogy felháborodott hangú mailekkel/SMS-ekkel bombázzanak egy rádiós stábot, ha pofátlan módon kizökkentik őket abból a katatón állapotból, amit számukra a zenehallgatás jelent. őket én droidoknak tartom ( ebben az esetben a droidság a „tökmindegycsakszóljonvalamiaháttérben” felfogásban jelentkezik), akik annyira nem vitték, hogy esetleg saját zenei ízlésük alakuljon ki, pampogni bezzeg tudnak, amikor – még ha most már tökmindegy alapon is – valami újat adnak le a rádióban. szánalmas és ijesztő egyszerre ez a felfogás… ja, és igen, durván általánosítottam már megint, ez nálam jellemhiba.

    4. dickheadz szerint:

      Igen, valóban furcsa dolog ez a kollektív levéláradat – mintha a saját rádióadója lenne…Ha nem teszik valami, nem kötelező hallgatni/nézni, át kell tekerni 1 másikra, vagy simán offline is maradhat a jómunkásember.
      Mellesleg a sztem a fehérvári helyi rádió elég is vacak, inkább a FM95 Debrecen -t szoktam online hallgatni, vagy esetleg valamelyik szegedit (még a mórahalmi nyaralás alatt ismertem meg).
      Igaz, nem beszélek germánul, de az osztrák/német adók is nagyon frankók 🙂 ..és mennyivel több helyi rádiójuk van !

    5. JonC szerint:

      már megint Debrecen, ugye? 😀

    6. JonC szerint:

      a német rádiókkal csak az a bajom, hogy hallgatom/olvasom eleget a vartyogásukat meló közben, nemhogy még szabadidőmben is őket hallgassam 😀

    7. bachterman szerint:

      pedig az mekkora egy fosbojler rádió ám. de az összes lokális populáris és retró hulladékot játszó az. nincs kivétel.

    Kommentáld!

    
    preload preload preload