Micsoda ótvar minőségű bakancs ez… | Ráktalicska
jan 19

… gondolhatnánk az alábbi videó alapján:

Nos az, hogy ez egy gagyi kínai vacak lenne, és azért folyik át rajta a víz nem jó megközelítése a terméknek, ugyanis ez direkt ilyen. Mi okból tervezték ilyenre? Mindjárt kiderül…

Lelebbentem a fátylat a titokról (amire őszintén szólva én se jöttem rá, amíg utána nem néztem): azért engedi át egyből az összes beleömlő vizet, mivel az amerikai hadsereg Navy Seals nevű különleges egységének készült (olvasni róluk itt és itt lehet), nem pedig utcai használatra. Alapvetően az ember szereti, ha a lába száraz, és meleg, és nem kell tocsognia a vízben/hólében, de ezek a derék szép szál fiatalemberek nem átlagpolgárok: nekik sokkal fontosabb a komfortérzetnél az, hogy amikor épp becserkészik az ellent, akkor ne keltsenek zajt semmi szín alatt. Tudják ezt ők is, ezért is olyan nehéz vicces grimaszokkal megnevettetni őket bevetés közben. Ez a cipő is ennek jegyében lett megtervezve: átengedi a nedvességet, ezért nem cuppog pl. egy partraszállás után, és nem hívja fel az ellenség figyelmét viselőjére!

Lábszag megelőző hatása is van ennek a talpbetétnek 🙂

Ezen kívül direkt úgy vannak kialakítva, hogy a talpukon kiképzett vájat könnyebbé tegye a létramászást, amely ráadásul olyan anyagból van, ami nem csap zajt se nedves, se száraz felületeken.

Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy egy ilyet a magáénak tudjon, az ezen az oldalon rendelhet magának potom 130$ + postaköltségért.

Ez jó, megosztom!
  

  1 kommentár to “Micsoda ótvar minőségű bakancs ez…”

  1. bachterman szerint:

   szeretem a bakkancsot.

  Kommentáld!

  
  preload preload preload