Coming soon | Ráktalicska
nov 13

Erről tényleg muszáj postot írnom hamarosan… mert megérdemli.

Ez jó, megosztom!
    

    5 hozzászólás to “Coming soon”

    1. bachterman szerint:

      ha még nem játszottál vele, akkor mondj búcsút egy heti szabadidődnek 😉
      http://jollyjack.deviantart.com/gallery/#/d28r8ox

    2. JonC szerint:

      már majdnem végigtoltam, azért is akarok írni róla 🙂 a képregény meg nagyon találó, főleg a middle stick-es kockája 😀 (PC-n nem is tudom mit írt ki, de annak sem volt sok értelme :))

    3. bachterman szerint:

      először lefagy a kép, aztán az intró jön megint, csak joker a jófiú és batman a dilis.

      azt mondja, hogy tilt the mouse to dodge the joker’s gun fire. vicces, mert elsőnek vagy kétszer reloadoltam a „hiba” miatt. aztán meg a csúcsegerem billenthető görgőjével próbálkoztam, majd a billkiosztással. aztán rájöttem, hogy baszakodnak velem a tisztelt fejlesztők.

      meg voltam elégedve ezzel a játékkal igen nagyon. talán a croc-os rohangálós rész nem tetszett, meg ahol ügyesség kellett. az nekem nincs ugyanis.

      azt akartam még kérdezni, hogy a vga-d tudja-e a physx-et, mert akkor elég sok bónusz effektet láthatsz, amik tovább növelik az amúgy sem szegényes eyecandy-t.

    4. JonC szerint:

      a lefagyás miatt én újra is indítottam a gépem, mert azt hittem hogy becrashelt a videokártya, vagy valami. amúgy igen, tudja a Phsyx-et (Geforce 8600 GTS), úgyhogy meg vagyok elégedve a grafikával – de nem akarok belemenni a részletekbe, mert akkor már felesleges lenne megírni a postot róla.

    Kommentáld!

    
    preload preload preload