The meaning of the Internet | Ráktalicska
márc 08

Az Internet értelme ugye egyrészt a különféle emberi aberrációk széles tárházának mindenki által elérhető adatbázisával szolgálni, másrészt pedig az, hogy én itt Fehérváron ülve a kilencedik emeleti panellakás eldugott kisszobájában megtudhatok ilyen információkat, mint ez itt:

Frisco-nál egy lerobbant jármű akadályozza a forgalmat

A Google Maps új funkciójának segítségével már akár a pesti dugóhelyzetről is naprakész információkhoz juthatunk (ha megnézitek Európában ez eddig csak Francia- és Olaszországban, valamint Angliában működik kicsiny hazánkon kívül), de ez – hogy tudomást szerezhetünk egy több ezer kilométerrel odébb lerobbant autóról – azért sokkal elképesztőbb. Joe-nak eltömődik az üzemanyagszűrő a kocsijában, lefullad, heves fuckolások közepette kipattan a volán mögül, mögötte kezd feltorlódni a sor, és pár percen belül fent van a neten a hír. Ez lenyűgöző.

Ez jó, megosztom!
  

  2 hozzászólás to “The meaning of the Internet”

  1. S@ti szerint:

   Tényleg hihetetlen! Csak kár, hogy az emberiség más tekintetben (energia, élelmiszer, stb.) nem képes legalább ekkora fejlődést legalább ilyen szinten hozzáférhetővé tenni a tömegek számára…

  2. bachterman szerint:

   the internet makes you dumb 🙂

  Kommentáld!

  
  preload preload preload