Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Fuck you Google – part 2.

Írta JonC Ekkor: 2011. november 10.

Az alábbi kép tökéletes lenyomata a Google Reader kasztrálásából eredő két legfájóbb hiányosságnak:

Ez azután történt, hogy egy oldalról (a Shit That Siri Says-ről amúgy) kiraktam négy postot a falra. Amíg Reader-en egyrészt nem feltétlenül mászott a pofádba mihelyst megnyitottad az oldalt, másrészt pedig nem kellett végigkattintgatni mindegyiket, mert egyből láthattad a post tartalmát addig itt csak idegesíted az ismerőseidet vele. Ez a hatalmas nagy innováció, meg tökéletes integrálás a Google Plusba akkora bukta, amilyet nagyon ritkán lát az ember, és ez nem olyan, mint mondjuk a legutóbbi Facebook-átszabás, aminek hála majdnem palotaforradalom tört ki (és amelyet nagyjából ilyen könnyen meg lehet szokni): ezt a lépést tényleg csak herélésként, egy fontos funkció végleges eltávolításaként lehet csak értelmezni. Már csak reménykedni tudok abban, hogy a Hivemined (fejlesztői blog itt) néven tervezés alatt álló oldal képes lesz visszahozni a Reader régi bevált lehetőségeit. A Google meg menjen a picsába.

Ez jó, megosztom!

  2 hozzászólás

  1. dzsilla:

   feltétlenül értesíts, ha tudomásodra jut hogy van másik reader szerű képződmény 🙂

   A komment időpontja: 2011 november 10th, 19:39

  2. Névtelen:

   Atyám, ez nagyon kemény… Pedig egypárszor elgondolkodtam, hogy rányomok a Readeren a share-re, de így inkább nem. Marad a tumblr, meg majd később a hivemined…

   A komment időpontja: 2011 november 11th, 09:17

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11144 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek