Toribash? Ugyanmár… | Ráktalicska
jan 08

Létezik ugye ez a gagyi játék, amit Toribash-nak hívnak. Rakok ide egy screenshot-ot, hogy ti is láthassátok milyen röhejes:

Ez a rettenet nem elég, hogy csúnya, de még véres is (ifjúság megrontása már megint), sőt a gépemen egyenesen szaggatott, ami ugyan már megszokott dolog, de mégiscsak mellbevágott egy ilyen kaliberű játék esetén (csak érzékeltetés-képpen: ugyanezen a masinán végigtoltam anno a STALKER-t, meg a Doom3-at, sőt még a FEAR-t is). A viccet félretéve: a fenti játékot is nyugodt szívvel ajánlom, mert rá lehet kattanni (végtelen számú támadómozdulat, multiplayer lehetőség, ráadásul ingyenes), de most egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek, amely magyar fejlesztés, Sumotori Dreams névre hallgat, remek fizikát használ, lehet rajta sokat röhögni, és kemény 184 kilobyte-os mérettel rendelkezik (kattideszépen). Mennyivel gyorsabban le lehet tölteni, mint a másik 9.5 megás röhejesen óriási installját, ugye? Már csak ezért is érdemes ezt választani helyette 🙂

Nem is tömjénezem tovább ezt a csodát, tessék inkább végigröhögni az alábbi videót, ahogy én is tettem:

Ami mondjuk mellbevágott, hogy a full verziója (ami már 202 kilót emészt fel) fizetős, ráadásul 4 dollár 50 centet kóstál (kb. 890 forint most), de a screenshotokból ítélve az még nagyobb fun lehet, mint a demo 🙂

Játsszatok vele sokat a hétvégén! 🙂

UPDATE:

most hogy jobban megnézem ezek durván be vannak ketaminozva 😀

UPDATE2:

azért ez az arc is majdnem annyira tehetséges a mozgáskoordináció művészetében, mint két kockafejű szumósunk:

Ez jó, megosztom!
  

  4 hozzászólás to “Toribash? Ugyanmár…”

  1. Bobo szerint:

   Hehe mint ha két macska részeg élmunkást látnék egy jól „átdolgozott” nap után 😀

  2. bachterman szerint:

   sumotoriról én is írtam anno. valami scene party-ra készült, azért ilyen pici 😉

  3. RoKy944 szerint:

   1:Szaggat a gépeden a toribash…ez már szégyen.
   2:Nevetséges amit írtál.
   3:Ízlések és Pofonok…

  4. JonC szerint:

   1. az a szégyen, hogy ha a gépe alapján ítélsz meg valakit. azóta beújítottam egy komolyabbat, most már nem szaggat, remélem boldog vagy.
   2. képzeld, az volt a célom, hogy nevetséges legyen. az irónia felfogása bizony sokaknak okoz nehézséget 🙂
   3. így van. ha tudtál volna a sorok között olvasni felfogtad volna, hogy semmi bajom a Toribash-sal, sőt, mivel free, és szórakoztató, ezért elismerésre méltó cuccnak tartom.

  Kommentáld!

  
  preload preload preload