Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Hogyan hitessük el, hogy terroristák vagyunk?

Írta JonC Ekkor: 2010. február 12.

Unalmasnak találod a repülőutat? Szeretnéd látni a melletted ülő pupilláját tágra nyílni közvetlenül egy másodperccel azelőtt, hogy sikoltozni kezdene? Esetleg olyan terved van, hogy viszel egy kis színt az életedbe (meg persze a többi néhány száz utastársadéba) azzal, hogy kényszerleszállást kell miattad végrehajtania a kapitánynak? Netalán – ha hosszú távon gondolkodunk – olthatatlan vágy hajt, hogy kipróbált a guantánamói fogolytábort? Akkor elég, ha követed a most következő pontokat, a siker garantált:

 1. Laptopot előveszed
 2. Lassan gondosan kinyitod
 3. Bekapcsolod
 4. Meggyőződsz róla, hogy a szomszéd nézi
 5. Internetet bekapcsolni
 6. Szemedet rövid időre becsukod, kinyitod, az égre nézel, majd halkan a fogad között morogva elkezded kántálni: “Allah Akbar! Allah Akbar!”
 7. Mélyet lélegzel és megnyitod ezt a linket:KATT!

A hatás nem fog elmaradni, ezek után tuti, hogy a legközelebbi repülőtéren le fog szállni a gép, és barátságos, mosolygós kommandósok fogadóbizottsága fogja veled megnyalatni a kifutópálya meleg, kavicsos, ámde mégis bársonyosan simogató aszfaltját.

Ez jó, megosztom!

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11144 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek