Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Útban a totális megkockulás felé

Írta JonC Ekkor: 2010. február 17.

Nyílt levél a barátnőmnek:

Kedves Juci!

Sajnos ma jött el az a nap, amit nem szerettem volna, hogy eljöjjön. Érezted Te is, én is, hogy el fog következni ez a pillanat, de titkon talán Te is reménykedtél benne, hogy talán tévedtél. Én most már tudom, hogy sajnos igazunk volt… Szakítanunk kell. Sajnálom, de Neked is meg kell értened: azok után, amit tegnap műveltem nem lehetünk tovább együtt. Az olyan paradoxon lenne, ami meggörbítené a teret, kinyitna egy dimenziókaput, amely létrehozna egy feketelyukat, amibe belezuhanna a Föld, megölve ezzel több milliárd ártatlan embert, és tengerimalacot. Ugye szereted a tengerimalacokat? Te se szeretnéd, ha meghalnának? Na ugye, most már Te is beláthatod, hogy nem szabad együtt maradnod egy olyan sráccal, aki felrakta a gépére a Linux-ot (ráadásul önszántából!), így téve meg egy újabb lépést afelé, hogy így nézzen ki:

Szerintem Te se szeretnél egy ilyennel járni, márpedig én néhány napon belül így fogok kinézni. Már érzem is… szőrösödök, egyre több a háj rajtam, és ellenállhatatlan kényszert érzek a fecskealsók viselésével kapcsolatban.
Linux-userként már egész egyszerűen nem összeegyeztethető a párkapcsolatosdi azzal a lénnyel amivé váltam. Ezentúl nőt bizony csak monitoron, illetve képregénytalálkozókon fogok látni, és holdvilágos éjszakákon át fogom magam marcangolni azért, amit tettem. Soha többé nem lehetek majd boldog, de a Linux életben fog tartani. Tovább fogok élni mint Te (vagy bármelyik kortársam), de ezért súlyos árat fizettem: eladtam a lelkem Linus Torvalds-nak.

Ezentúl sokkal jobban fel fog izgatni nálad egy kibaszott pingvin, de meg kell, hogy érts: elindult egy mutáció bennem, amivel nem tudok szembeszegülni. Jó volt veled, szerettelek, de kérlek, hogy ezentúl ne keress, ne hívj, esetleg valami instant messengeren keresztül írhatsz majd pár sort. Ha lesz időm két kernelpatch között majd visszaírok.

Sok szerencsét kívánok a párkereséshez!

JonC – újdonsült Linux-kocka

Ez jó, megosztom!

  6 hozzászólás

  1. Jucc:

   ha ez a helyzet, akkor tényleg vége kell hogy legyen :(! nagyon sajnálom, de így tényleg nem mehet tovább … örültem a pár évnek amit veled tölthettem el! (amúgy szeretem a tengerimalacokat :))

   A komment időpontja: 2010 február 17th, 18:48

  2. JonC:

   (L):)

   A komment időpontja: 2010 február 17th, 19:35

  3. Tsyga:

   Tényleg Jucinak hívják a barátnődet, vagy ez csak az álnév? 😛 😀 (tegnap még nem tudtad, miről ír azon a blogon a delikvens, vazze… mivé lettél?! )

   A komment időpontja: 2010 február 18th, 00:44

  4. ezüstnyír:

   Hát ez komoly post volt.

   A komment időpontja: 2010 február 19th, 16:07

  5. ezüstnyír:

   Jucc ne vedd komolyan. Én ezt a félnótást nem ilyennek ismertem meg. Előbb fog lázadni, mint hogy tényleg egy szőrös kocka legyen a sok hájtól. 😀

   A komment időpontja: 2010 február 19th, 16:09

  6. ezüstnyír:

   jahh és “félnótás” így értendő. Mégegyszer bocsi a sok hozzászólásért. 😀

   A komment időpontja: 2010 február 19th, 16:10

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11144 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 22 vendég, 2 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek