Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Düsseldorf, jövök!

Írta JonC Ekkor: 2010. március 15.

Bár ma Petőfiről, és forradalmáról kéne értekezni, de van egy apróság, amit már szerda óta tudok, csak még megírni nem volt kedvem, és időm: holnap repülök tíz napra Düsseldorf-ba céges kiküldetésre. Ez a mondat leírva még durvábban hangzik, mint mikor még a fejemben keringett… kicsit most meg is ijedtem a dologtól, bár eddig szinte semmi félelem nem volt bennem, sőt csak a kellemes aspektusait latolgattam az egésznek: némi plusz zsé (mivel kint napidíjat is kapunk a fizetésünkön felül), céges laptop, céges AMEX-kártya (kár, hogy nem lehet bármit venni belőle), taxi(!) Pápáról a Ferihegyre, és vissza, sőt Business class (= drága) kategóriájú szoba egy jó nevű helyi szállodában (szóval az egész mutatvány egy kisebb vagyonba fog kerülni a cégnek… csupa pozitívum :)) Mégis bujkál egy kis kétség bennem, hogy meg fogok-e felelni a feladatra, ami kint vár rám: a német Henkel (tudjátok, a mosópor-gyár) rendszereit vizsgáljuk meg, hogy milyen módon lehet őket átvenni a kinti kockáktól, hogy mostantól mi kezeljük az esetleges hibáikat, mi telepítgessük, változtatgassuk őket stb. Erre jelöltek ki engem, és még két kollegámat, akik közül az egyik vérprofi, míg a másik velem kezdett a cégnél (sőt, mindenhova együtt pakolgattak minket a kezdetek óta), szóval nagyjából egy szinten vagyunk tudásban.

Nagyobb térképre váltás

Ide fogok menni

Holnap fél tizenegyre jön értem a taxi, kora estére érünk Düsseldorf-ba, úgyhogy esélyes, hogy este már a szállodai wi-fi hullámain keresztül fogok postolni ide (lehetőség szerint képeket is mellékelve :)).

Ami amúgy még pluszban vicces az egészben, hogy vinnem kell öltönyt, mivel megtekintjük majd a kinti Henkel-gyára(ka)t, szóval végre én leszek a delegáció, aki körsétát tesz egy üzemben, nem pedig a melós, aki úgy érzi az ilyen alkalmakkor magát, mint a majom a ketrecben (mint anno a Sokoróban) 🙂

Ezek a fejlemények nagy vonalakban. Ha lesz időm két jacuzzi, meg szauna között, akkor még írok! 😀

Ez jó, megosztom!

  4 hozzászólás

  1. bachterman:

   radisson jóféle blu biznisszálloda. tuti lesz wifi. jacuzzi nem biztos, viszont szauna és masszázs mindenképp.
   sok sikert a karrierhez! szurkolok neked!

   A komment időpontja: 2010 március 15th, 16:07

  2. Tsyga:

   Wow!Remélemépségben megérkeztél!

   A komment időpontja: 2010 március 16th, 21:49

  3. JonC:

   szerencsére nem kerültünk be a hírekbe, bár volt néhány pillanat, amikor tutira vettem (ld új post) 🙂

   A komment időpontja: 2010 március 16th, 23:06

  4. JonC:

   köszönöm a bíztatást, az első próbatételen már átestem: sikerült a repülőn nem hánynom pl 🙂

   A komment időpontja: 2010 március 16th, 23:06

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11144 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 3 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek