A kezeletlen paranoia vicces is tud lenni | Ráktalicska
dec 04

Nem tudom milyen rég óta van fent a neten ez a weboldal, mindenesetre én ma futottam bele, és … nehéz most megtalálni a megfelelő szavakat. Talán három betű tudná leírni a leginkább amit most érzek, de félek tőle, hogy nem lesz elég kifejező: WTF?!! Tudom, hogy nehéz lesz, de megpróbálok valamiféle bevezetőt rittyenteni az alábbi képekhez, aztán az oldal további felfedezését már rátok bízom.

Szóval vannak ezek a Fény Angyalai. Erős gyanúm, hogy valamiféle szűk körű szekta lehet egy súlyos paranoiával küzdő vezetővel, aki ráadásul öt évesekre jellemző fantáziával van megáldva, ami nem is lenne túl nagy probléma, ha mondjuk gyerekkönyveket írna. Ő azonban (szinte biztosra veszem, hogy egy ember volt az értelmi szerző, többen egyszerre nem lehetnek ilyen hülyék) konkrét vallást alapított UFO-kra, űrflották kapitányaira(!), emberek globális méretű csipppelésére, és egyéb eszement baromságokra alapozva az egészet. Ha azt mondom, hogy ekkora debil faszságot már nagyon régen láttam (pedig aztán elhihetitek: direkt keresem őket a neten :)), akkor az megfelelően jelzi, hogy mennyire kimagaslik az átlagból ez az egész.

Ne hagyjátok a szíveitek megcsippelni a pokol gyíkjai által!
(Az embercsippelős embereket szabadságuktól megfosztós agyatlanságról amúgy Stephen King A rugalmas golyó balladája című kisregénye jutott eszembe, amelyben a főhős egy alkoholista újságszerkesztő, aki kap egy novellát egy súlyos pszichózisban, és paranoiában szenvedő írótól, akinek az a fixa ideája, hogy az írógépében egy fornit (valamiféle manó) lakik, akire káros mindennemű elektromos sugárzás, továbbá, hogy mindenki szegényke életére akar törni. Később a főhőst is elkapja az elmebaj, érdemes elolvasni, érzékletesen leírja azt az elmeállapotot amiben ennek a „vallásnak” a vezetője lehet.)

Nézzünk csak néhány ábrázolást, amelyeken keresztül megérthetjük az egészet:

az emberiség megmentői, az Istenségnek látszó űrlakók épp’ magyar csárdást járni tanítják a megtért Földlakókat:

Íme Elizabeth, a szőke műköröm-építő, Legolas, és a többi arc, akiknek vállán nyugszik az emberiség sorsa (Jézus a Jolly Joker, őt mindenhol el lehet sütni):

Néhány megnézendő film, amelyek segítenek megvilágosodni (engem speciel a ‘Nem hagyjuk magunkat megcsippelni!’ című minden bizonnyal frenetikus szórakozást nyújtó filmtörténeti mérföldkő érdekelt volna, de nem találtam se imdb-n, se torrenten, sőt még a Google is félreértett, amikor rákerestem):

Végezetül: Legolas előadást tart a durva vibrációkról, és a plejádi kozmikus hadjárat sikeréről (UPDATE: sőt, még az is kiderül, hogy vonzzuk a meteorokat is a negatív gondolkodásunkkal, szóval mostantól kéretik pozitívan felfogni az életet!):

Akinek ennyi nem volt elég az ezen a címen kutakodhat a – domainje alapján cseh kötődésű – elmeroggyant további hagymázas képzelgéseivel kapcsolatban. Ja, és számlaszám is szerepel, amire pénzt utalva támogatni lehet a mozgalmat.

http://feny-angyalai.hu/
Ez jó, megosztom!
    

    5 hozzászólás to “A kezeletlen paranoia vicces is tud lenni”

    1. bachterman szerint:

      apparently, they’ve had too much lsd in the seventies. 😉

    2. JonC szerint:

      de ennyire??!

    3. Nfol szerint:

      „Oszt’ mennyiér’ csippeltek?” – kérdezte egy régi cimborám apja, amikor a srác hazavitte a frissen megokosított PS2-jét.

    Kommentáld!

    
    preload preload preload