Minecraft gameplayem | Ráktalicska
febr 07

Több órányi szívás után íme a végeredmény:

Ha valaki elárulná, hogy AVS Video Editorban hogyan lehet eltüntetni ezt a kurva fekete keretet a videó körül azt nagyon megköszönném (a nyers videóval semmi gond, a vágóprogi cseszi el, 4:3 aspect ratio-t már próbáltam, nem használt)!

Ez jó, megosztom!
    

    4 hozzászólás to “Minecraft gameplayem”

    1. bachterman szerint:

      használj virtualdub-ot 😉

    2. bachterman szerint:

      szép kis zeldavilág. jó ez a skin, nekem is tetszik. hanem ami eszembe jutott, hogy mit építs? egy half-life2 citadelt. azt még senki sem csinált, fogadok. már minőségit, obsidianból.
      és még valami: vagy az egered kurva szar, vagy a videó lett hülyén tömörítve. amikor kapkodod az egeret körbetekintés gyanánt, akkor beakad a kép.

    3. JonC szerint:

      a citadel jó ötlet, kár hogy IGAZÁN égbenyúló épületeket nem lehet csinálni a 128 kockás limit miatt (ha jól tudom ennyi a max). amúgy a rángatást én is látom, de valószínűleg egy harmadik ok miatt lehet: szar a gépem, nem bírta azt a mennyiségű FPS-t produkálni mint amit kellett volna. sebaj, a héten talán már meglesz a 4 giga RAM, max újra felveszem 🙂

    4. bachterman szerint:

      akkor csináld fektetve 😉
      érdekes azért, hogy egy ilyen fisfos kis gamé így megfekteti a dögerős pc-ket. notch lehet, hogy jó ötletgazda, kódot optimalizálni azonban nem tud.

    Kommentáld!

    
    preload preload preload