Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Remény

Írta JonC Ekkor: 2013. március 11.

~-nek nevezzük azt az érzést, ami miatt újra és újra ráfrissítünk a neten a last.fm profilunkra, pedig tudjuk, hogy a Rhythmbox 0.12.8 nevű Linuxos zenelejátszó sem tegnap, sem azelőtt, de még csak azelőtt sem scrobbeolta a zenéinket, hiába állítottuk be a plugint faszán, és hiába írja azt hogy OK minden. Minden észérv ellenére néha-néha azért rábökünk a frissítésre, hátha valamelyik rendszer újraindítás, vagy valami magic megjavította azóta. De nem, a kétségbeesés pedig egyre nő (most például Death Before Dishonor-t hallgatok életemben először, most hogyan juttassam a világ tudomására? Ja, éppen most írtam le, de ez nem ér). :sigh:

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   sith happens. 😉
   a lastfm-et meguntam használni, és töröltem a szkrobblozott tartalmamat, amikor benyögték a nem usa=korlátozott minden dolgot.

   A komment időpontja: 2013 március 11th, 21:57

  2. Ádám Lovas:

   én még néha megnézem a foxytunes kiegészítő oldalát, mert nekem meg az szkrobolta a zenéket, de az se frissítik már régen 🙁

   https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/foxytunes/

   A komment időpontja: 2013 március 12th, 09:22

  3. Nfol:

   Kétlem, hogy megnyugtatna bármennyire is, hogy engem az ablakkezelők utálnak, de nagyon.

   A komment időpontja: 2013 március 12th, 16:40

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11419 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek