Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Szemeteszsák

Írta JonC Ekkor: 2013. április 5.

Özvegy Kovács Elekné fájós lábával lassan tipegve éppen hazafelé tartott a közértből. Kezében tartotta azt az egyetlen terméket, amiért lement oda: egy tekercs fekete 60 literes szemeteszsákot. Vékony otthonkáján átfújt az őszi szél, dideregve húzta kissé össze, miközben arra gondolt, hogy bizony kéne venni valami télikabátot, csak hát ugye miből. Inkább ül otthon, és nézi a tévét.

Egyszer csak egy kapualjból eléugrott a Lady Gaga, aki egy “ó, disziszformí?” kiáltást hallatott, majd két csókot lehelt Özvegy Kovács Elekné ráncos arcára, aki a döbbenettől tágra nyílt szemekkel torpant meg a váratlan inzultustól. A következő pillanatban a Lady Gaga kitépte a kezéből a szemeteszsákot, majd kacarászva elfutott a pesti utcán. A néni egy darabig fel-le tekintgetett az immáron üres kezére, és a távolodó nőre, majd arra gondolt, hogy most már talán békén hagyják, amíg hazaér nyugodtan haldoklani.

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. bachterman:

   mi az a ladygaga?

   A komment időpontja: 2013 április 5th, 07:44

  2. JonC:

   egy link többet mond minden szónál: http://bit.ly/16AHrVu

   A komment időpontja: 2013 április 5th, 08:00

  3. Nfol:

   Este pedig Kovács Elekné azt látja a sztármagazinban, hogy a Lady Gaga milyen polgárpukkasztóan extravagáns a kukászsákra hajazó ruhájában, majd csendben hozzáteszi, hogy hát annyi pénzből ő is lehetne ennyire hülye.

   A komment időpontja: 2013 április 5th, 09:58

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11149 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek