Korai karácsony | Ráktalicska
okt 13

Olyan érzésem van tényleg, mintha itt lennének az ünnepek! Komolyan mondom, kicsit meg is vagyok hatódva, vagy mifene, mindenesetre úgy érzem mintha hájjal kenegetnének (ami valóban nem lehet rossz érzés, bár nem szívesen lennék nyakig disznózsíros :)).

Történt ugyanis, hogy – néhány óra CS-vel való játék után, amelynek az utolsó óráját ráadásul román szerveren kellett eltöltenem, ezért nem tudtam a hülyeségeimmel röhögtetni chaten a többieket meccs közben – feljöttem még gyorsan megnézni, hogy mi a helyzet a bloggal. Ebbe a vizitbe persze beletartozik az is, hogy megnézem a  statisztikákat, meg hogy milyen linkekről érkeztek a látogatóim. Ekkor vettem észre a listában két ismeretlenül csengő weboldalt, ahonnan már szállingózott is 5-6 emberke. Mint kiderült mindkettő fórum volt, ahol linkelték az oldalamat. Tessék megnézni a képeket, én nagyon örültem nekik:

'Kedvenc blogod' című topicban

A „tarhelyem.hu” nevű weboldal „Kedvenc blogod?” című topikjában egy balagee nevű srác az én blogomat jelölte meg kedvenceként! <forrás>

a PHP Studio nevű fórumon egy srác az én blogomat linkelte be, mint nagyon szép oldalt!

A phpstudio.hu nevű oldalon egy hozzászólás Suttogó-tól, akinek nagyon tetszik a blogom kinézete, alatta a neki írt válaszom <forrás>

Hát… köszönöm nektek, eleve származott néhány látogatóm a kedvességetekből, és igazán feldobtátok a napomat (így a végére :))!

UPDATE:

képzeljétek, befutott az első spam is az új domain történetében! Tényleg sírni fogok, olyan boldog vagyok 😀

A legelső spam komment!

Ez jó, megosztom!
    

    Kommentáld!

    
    preload preload preload