Tudom apróság… | Ráktalicska
okt 29

…de a mai naptól, ha www.raktalicska.com -ot pötyögtök a böngészőbe, akkor is a blog fog bejönni, nem valami elmés hibaüzenetes lap.

A beállítás előzményei mondjuk viccesek voltak: reggel gyorsan rálestem a mailjeimre, és látom, hogy ott mosolyog közöttük a következő:

**Számlája lejárt**

Összes tartozás: 1 Ft
Dátum: 10-29-2009

Tisztelt (legyen mondjuk JonC)!

Ezúton értesítem, hogy számlája az esedékesség lejártáig nem került kifizetésre. Tárhely hozzáférését (amennyiben a lejárt számla tárhelyről (is) szól), amennyiben 3 napon (nem munkanap!!!) belül nem fizeti ki számláját, automatikusan felfüggesztjük.

Na mondom, ennek a fele se tréfa, ha szegény anyám megtudja, hogy ilyen költségekbe vertem már megint magam tutira kitagad az örökségből. Gyorsan írtam is nekik egy válaszmail-t:

Tisztelt 3 in 1 Hosting Bt!

Érdeklődnék, hogy az 1 forintos tartozásomat milyen módon egyenlítsem ki, mivel a bankban valószínűleg kiröhögnek, ha ennyit akarok utalni.

Tisztelettel:
JonC

Ezután persze nem kellett sokat várnom, már jött is az elnézést kérő szép üzenet, amelyben megnyugtattak, hogy nem kell befizetnem a szóban forgó összeget (pedig már arra is gondoltam, hogy előkaparok valahonnan a lakásból egy egyforintost, és elsőbbségivel elpostázom a levélcímükre, nehogy lekapcsolják a tárhelyemet), sőt közölték azt is, hogy mostantól él a másik domain-cím, ami grátisz volt a tárhelyhez (persze, a .hu-st meg pénzért regeltettem velük anno, mondhatni fakk), úgyhogy mostantól nyugodtan pötyöghető a pontkomos verzió is, úgymond ízlés szerint.

Ez jó, megosztom!
    

    Kommentáld!

    
    preload preload preload