A pártok marketingesei sírva könyörögnének ezért | Ráktalicska
márc 11

Az alábbi videó már keresztül-kasul járta a magyar netet (oldala itt), de annnnyira jól meg van csinálva, hogy – már csak a technikai megoldások miatt is – be kell ide vágnom. Gery Greyhound és csapata, a Dogbyte készítette, és ilyen profi munka minden elismerést megérdemel! Mondjuk – bár nagyon távol állok attól, hogy MSZP-s legyek, előbb operáltatom magam nővé szerintem – mégiscsak meg kell jegyeznem, hogy van pár olyan érv az anyagban (barát nélküli magyar állampolgárok, meg hasonlók), amelyeket felhozni, és megtenni miattuk a baloldalt bűnbaknak szerintem hülyeség (ennyi erővel bevághatták volna a sarki jégsapkákat is, és néhány csecse effekttel kiírhatták volna, hogy hány négyzet(kilo)métert csökkent a területük 2002 óta), de ettől eltekintve van az anyag annyira szép, és jól kigondolt, hogy már csak a megoldások miatt is érdemes megnézni.

Amúgy neki(k) köszönhettük annak idején a nagysikerű Best of Gyurcsány videosorozatot is (link itt), amelyek szintén jól megkomponált darabok voltak, és megtudhattuk belőlük azt, amit már amúgy is mindenki vágott: azt, hogy minden politikus hazudik (Ferike, városom szép szülöttje meg pláne), mert ha nem tenné, akkor nem is került volna hatalomra – kigolyózták volna a többiek, mint nem a pályára valót.

Végezetül következzék a videó is (fullscreen, lehetőség szerint HD alap!). A címe: „A mi éveink”:

(A végén amúgy vártam, hogy a „namajdmostmegszivatjukarohadtkomcsikat” duma után szépen elő fog derengeni a „Szavazz a Fideszre!” felirat is, de legnagyobb meglepetésemre – és megkönnyebbülésemre – elmaradt. Ettől függetlenül kicsit elszomorít, hogy az ilyen tehetséges fiatalok, mint a készítők is látens pártkatonák, kérdés, hogy mikor fog előtörni belőlük.)

Ez jó, megosztom!
    

    4 hozzászólás to “A pártok marketingesei sírva könyörögnének ezért”

    1. bachterman szerint:

      nekem fél perc után ismerős volt a sárga-fekete, aztán rájöttem, hogy az operation flashpoint – dragon rising-ból. a zene meg x-ray dog, de a végén ezt is kiírták. nekem is tetszett.
      gery blogján meg olvastam, hogy az okos pénzügymiszterünk válaszolt, és picit be lett égetve.

    2. sztiv szerint:

      nem szeretem, amikor tehetséges emberek megosztó dolgok szolgálatába állítják tehetségüket és tudásukat. ilyen például Kovács Ákos, aki egy rettentő profi zenész és jó énekes, de művészetét néhol átjárja a jobboldali nézet. a zenészek dolga, hogy szórakoztassanak, nem hogy kihasználják rajongóik feltétlen bizalmát és a saját oldalukra állítsák őket. ugyanez vonatkozik a videót készítőkre. és nem ez az első ilyen videó, amit ugyanezzel a véleménnyel illetek. pár hónapja a betyársereg vagy mi volt ugyanilyen.

    3. JonC szerint:

      pontosan, szóról szóra egyetértek 🙂

    4. JonC szerint:

      igen, olvastam azt a párbeszédet is 🙂

    Kommentáld!

    
    preload preload preload