Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

A hónap fail-je

Írta JonC Ekkor: 2010. augusztus 25.

Munkaidőm nagy részét természetesen dolgos, serény, és természetesen rendkívül lelkes munkavégzéssel töltöm, de nagynéha, ha akad néhány szabad pillanatom, akkor rá-rá szoktam rán pillantani a Google Reader-es profilomra, amelybe jelenleg 171 különböző weboldalról dől a cucc. Olyasmi feelingje van az egésznek, mint valami városi csatornarendszer derítője, amelybe rengeteg csőből ömlik a matéria, amelynek nagy része csak híg fos, de néha az ember beleakadhat egy-egy lehúzott teknősbe, netán csapba ejtett gyémántba is. Ezekből a néha előbukkanó gyöngyszemekből már jópár post született: volt amelyik inspirációt adott, volt amelyik pedig konkrét anyagot (videót, zenét, akármit), szóval nyugodtan állíthatom, hogy sokat köszönhetek ennek a csodának, amit RSS feed-nek neveznek.

Most is ez történt velem: következzék egy chat-beszélgetés (valószínűleg MSN, vagy IRC) innen, amelyet egy másik előzött meg körülbelül egy-másfél héttel korábban:

Zsófi: http://qdb.hu/18155
Zsófi: Szabadna tudnom hogymiez???
Khazmeer: Véletlen egybeesés.

Tessék kattintani a linkre, és meglátjátok, hogy miért is ez a hónap fail-je 😀 Látjátok, ezért nem szabad pletykásnak lenni, ma is megtanultunk valamit 🙂

Ez jó, megosztom!

  1 komment

  1. S@ti:

   Felmerül a kérdés: az elsőt annak idején ki küldte be a QDB-re?

   A komment időpontja: 2010 augusztus 26th, 15:38

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11561 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 3 vendég, 4 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek