Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

A nyár legnagyobb bulija lesz!

Írta JonC Ekkor: 2011. január 14.

Hölgyeim és uraim, engedjék meg, hogy bemutassam a fesztivált, amiért érdemes lesz nemhogy az Alföldről, de akár országunk, sőt bolygónk határain túlról is Agárdra utazni, ugyanis nem semmi lineup-ot hoztak össze a tisztelt szervezők:

Az az aprócska bökkenő, hogy némelyik fellépő már távozott az élők sorából soha nem okozott gondot modern világunkban, elég ha csak a tavalyi nagy sikerű Michael Jackson koncertre gondolunk a Syma-csarnokban. Elvis leszerződtetésével még ennyi gubanc sem volt, elvégre mindenki tudta, hogy él, és a Mecsekben bujkált eddig Freddie Mercury-val.

Aggodalomra adhat okot az a tény, hogy a fesztivált a kettes sorszámmal ellátni finoman szólva is pontatlanság (ugyanis tavaly elmaradt), másrészt pedig az, hogy a hivatalos weboldalként megjelölt http://www.ketszernembasznakat.hu cikkünk írásakor még nem volt elérhető, feltehetőleg még dolgoznak rajta a szervezők.

Mindenesetre én nagyon drukkolok nekik, hogy végre legyen hazánkban is egy nívós zenei rendezvény, amelyen Chopin és Liszt munkássága mellett megfér a Nirvana és a Pendulum is, ráadásul ha elővételben veszed a jegyet kapsz hozzá Sziget-jegyet is – bár félő, hogy ezzel a bulival ellentétben az tényleg el fog maradni Mr. Tarlós ármánykodásainak köszönhetően. A fesztivál Facebook-oldalához itt lehet csatlakozni.

Ez jó, megosztom!

  3 hozzászólás

  1. Nfol:

   Pedig a Tupákót megnéztem volna, mostanában külföldön is alig vállal fellépést. 🙁

   A komment időpontja: 2011 január 14th, 13:16

  2. bachterman:

   zombik ezek. de egy koncert erejéig összeállnak. 😀

   A komment időpontja: 2011 január 14th, 23:23

  3. Keve:

   Ez csak poénkodás. a tavalyi után szerintem egyértelmű hogy csak piszkálják vele akik tavaly jegyet vettek 😀 magukra vessenek.
   már tavaly is nonszensz volt. 😀

   A komment időpontja: 2011 január 19th, 00:32

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11147 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 vendég, 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek