Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Folytatásos sztori puhatolózás – második rész

Írta JonC Ekkor: 2011. február 21.

Tudom, elcsépelt szófordulat, viszont most nagyon ide kívánkozik, hogy a nagy sikerre való tekintettel nem hagyom hamvába halni a folytatásos történetes ötletemet (előzményekkel kapcsolatban tessék ezt a postot csekkolni). Nézzük csak mire jutottunk eddig: tizenkilencen(!) voksoltatok amellett, hogy legyen ilyen sorozat a blogon, és kellemes csalódásként ért az is, hogy senki nem szavazott arra, hogy ez hülyeség. Nos, motivációnak ennyi épp’ elég is nekem, egy híján húsz támogató olvasó kedvéért szívesen írok kisregényt – sőt, megtenném kevesebbért is, a lényeg, hogy valaki olvassa 🙂

Mivel a blogon totális demokrácia van (jól van, azért nem szakadt le a plafon), ezért most újabb szavazás keretében lesz lehetőségetek eldönteni a történet idősíkját, és főszereplőjét. Már ezen a ponton is sok fejtörést okozott számomra, hogy olyan alaphelyzeteket találjak ki, amelyeknek kibontása engem is szórakoztatna, úgyhogy kérem, hogy hosszas mérlegelés után döntsetek, nehogy aztán hetekig kelljen írnom a bölömbikák nemi életéről egy ógörög városállam szélén található kies tisztáson, ami a kutyát sem érdekli (na jó, ez nem volt tökéletes példa, mert ekkora hülyeséget nem fogok a szavazásba rakni, mert ahogy ismerlek titeket mindenki ezt választaná, hogy meg legyek szívatva jól 🙂 (persze nem lenne annyira nagy gond a számomra, hogy a pár sorral ezelőtt tett kijelentésemet, miszerint a Ráktalicskán népuralom van egy elegáns <span style=”text-decoration: line-through;”>-gal áthúzzam, de amíg csak lehet igyekszek fenntartani a látszatot, ahogy az jó diktátorhoz illik.))

Na tényleg sok lesz már a duma, jöjjön a lényeg:

Mi legyen a folytatásos történet témája, és idősíkja?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...
Ez jó, megosztom!

  1 komment

  1. bachterman:

   span style helyett használj szimplán s tag-et. 😉

   A komment időpontja: 2011 február 21st, 20:27

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11148 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek