Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Tesztoszteron túladagolás: Serious Sam 3!

Írta JonC Ekkor: 2011. június 2.

Holnap végre kézhez kapjuk a Duke Nukem Forever demoját (hiszem ha játszom), és hogy még jobb legyen a kedvünk tegnap megjelent az első komolyabb trailer a készülő új Serious Sam részt bemutatandó:

Mint látható az alapkoncepció nem változott túl sokat: továbbra sem kell túlzottan agyonerőltetni az agyunkat, hogy mindenféle komplikált fejtörők, és egyéb frusztráló hülyeségek leküzdésének árán jussunk tovább, elég csak rátapadni a ravaszra, és szétcsapni az esetenként százával ránk rontó dögök között, akik persze az űrből jöttek, és a Földet szeretnék leigázni minden áron. Már itt is érezhető némi párhuzam kedvenc piros trikós szöszkénk és Samu története között, de ez nem válik zavaróvá, elvégre egyik játék sem a magával ragadó katartikus sztorivezetésével fog hódítani, amelyben hatalmas érzelmek, romantikus jelenetek, ármány, bosszú és gyönyör játszaná a főszerepet (hogy finoman fogalmazzak :)).

Remélem azért, hogy a hasonlóságok azért itt véget érnek a két stuff között, és ez nem fog laza tizenkét évet csúszni, így tényleg kipróbálhatjuk már ezen a nyáron.

UPDATE:

ha már eddig is együtt kezeltem a Duke Nukem Forever-rel, következzék azzal kapcsolatban egy jó és egy rossz hír:

a jó hír az, hogy van új launch trailer, aminek némelyik mozzanata már ismerős lehet (konkrétan újravágtak pár jelenetet), de azért került bele némi friss infó is:

A rossz hír pedig az, hogy utánanéztem a demo-nak, és kiderült hogy nem úgy működik a dolog, ahogy gondoltam: ahelyett hogy nagylelkűen kiraknák holnap majd Steam-re, hogy “ne, itt van, élvezkeggyé’ hülyegyerek”, inkább azt a módszert választották a Gearbox Software/2K Games háza táján, hogy csak azok kóstolhatnak bele, akik megvették a Borderlands Game of the Year változatát (erről a játékról is megvan a nem túl hízelgő véleményem, itt olvasható), és ennek hála rendelkeznek valamiféle promóciós kóddal!  A magam részéről ezt felháborítónak tartom, és semmiféle rossz szájízem nem lesz, amikor a megjelenése után kb. 30 perccel már húzom is majd lefele torrentről 🙂 Nem kívánok senkit a sötét oldalra csábítani, úgyhogy nem fogom azt írni, hogy tegyetek ti is így, pedig aztán kajakra ez motoszkál a fejemben.

Ez jó, megosztom!

  6 hozzászólás

  1. Bobo:

   Mindkettőt nagyon várom már:)

   A komment időpontja: 2011 június 2nd, 15:23

  2. bachterman:

   komoly sámuel szakmunkástanuló (c) én.
   mi az a bfe? bigger, fatter, ever?

   duke előző trailerben volt egy olyan, hogy kérdezi a picsa a játékban duke konzolon önmagát játszása közben, hogy was it good? válasz: after 20 fuckin’ years, it’s gotta be.

   a gamestop viszont beváltja a majd’ tíz éves duke elővásárlási kuponokat: http://goo.gl/2Ol3Y

   A komment időpontja: 2011 június 2nd, 15:50

  3. JonC:

   let me urbandictionary.com for you: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=BFE&defid=395234 🙂
   a gamestoptól pedig korrekt ez a húzás, annak idején azért voltak páran akik hoppon maradtak.
   ja és nem 20 (twenty) hanem 12 (twelve) volt a videóban 😉

   A komment időpontja: 2011 június 2nd, 17:57

  4. bachterman:

   bazz, volt pofájuk ilyen címet adni neki?
   a 20 évet fejből írtam, mea culpa. bár ahányszor eltemették, előásták, elfelejtették, újra felfedezték, átírták, eladták, becsődöltették, simán belefér a húsz év is. 😆

   A komment időpontja: 2011 június 3rd, 08:57

  5. Darahian:

   Emlékszem, a Serious Sam első részét fősulin első évben kaptam meg, rongyosra játszottam 🙂 Abban még volt egy csomó jó humorú ökörség (pl az Indiana Jones kőgombóc, vagy a vigyorgó pirula, ilyenek)

   Lehet beruházok végre, ha már kiadnak valami újdonságot is.

   A komment időpontja: 2011 június 6th, 12:17

  6. Nfol:

   Ha emlékeim nem csalnak, a Serious Sam II-höz volt anno valamelyik gémer magazinban végigjátszás, hogy a végefőcímkor engedd fel a bal egérgombot.

   A komment időpontja: 2011 június 10th, 22:11

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11419 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek