Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Kegyelemkettes – Mindenkinek a kurva anyját!

Írta JonC Ekkor: 2012. november 29.

Egy kép a lemezbemutató koncertjükről (fb)

A Kegyelemkettes – a tumblr nevű csodálatos blogközösség eddigi legértékesebb gyümölcse – mától hivatalosan is bekerült a kedvenc zenekarjaim közé. A számaik rövidek (van időd kifújni magad két pogóroham között), zeneileg a béka segge alatt mozognak (a Rózsaszín Pittbull simán alázza őket, apropó van új albumuk), a szövegvilág is inkább ordítható kétsoros refrénekkel operál, mintsem hogy bármilyen komolyabb mondanivalót akarna átadni a T. Hallgatóknak. Na de lehet nem szeretni egy olyan zenekart, amely gyakran építi be a komplex dalszerkezeteibe a “KURVA ANYÁD! KURVA ANYÁD!” skandálását? Lehet haragudni rájuk, amikor olyan szövegeik vannak, mint “ebben sem lesz túl sok próza, DÖGÖLJÉL MEG HOFFMANN RÓZSA!!”, vagy “a Kegyelemkettesben nincsen haszon, csillámpóni szopd le a faszom”? Na ugye hogy nem!

Tölthető innen.

UPDATE: elkerülte a figyelmem a remek rendezéssel és nagy költségvetéssel készült klipjük, de most bepótolom:

UPDATE2: én is titeket!!4! 😀

Ez jó, megosztom!

  6 hozzászólás

  1. bachterman:

   a ricse is így kezdte. bár ők nem burzsuj yuppie-kből verbuválódtak, hanem igazi csóró prolikból.

   A komment időpontja: 2012 november 30th, 09:44

  2. JonC:

   a yuppieság stimm, a burzsujságot nem tudom. mindenesetre az őszinte zabolázatlan tahóság amit nyomnak sok mindenért kárpótol engem.

   A komment időpontja: 2012 november 30th, 10:06

  3. bachterman:

   volt egy osztálytársam, most egy szarnak sem titulálható standup comedy act-et próbál meg eladni magáról, mint életcélt. na ő is ebbe a kategóriába esik; sok az ideje, nem gályázik, és a fölös energiáit a szórakoztatásba öli.
   persze a kegyelemkettest sem lehet elítélni, ha ők is annyit dolgoznának, és úgy élnének, mint te, akkor nem hiszem, hogy lenne idejük és energiájuk a budiban kamerába csápolni. 🙂

   A komment időpontja: 2012 november 30th, 12:21

  4. JonC:

   látod, van aki melósnak, van aki művésznek született 🙂 majd ha munkanélküli leszek csinálok én is egy kétakkordos punkbandát. tényleg jó lenne.

   A komment időpontja: 2012 november 30th, 12:49

  5. JonC:

   most jutott eszembe: a szóbanforgó osztálytársad ugye nem a Bruti? 🙂

   A komment időpontja: 2012 november 30th, 18:08

  6. bachterman:

   nem nem. imi egy őstehetség hozzá képest. ideírom a nevét fordítva, nehogy idetaláljon a gugli segítségével: nɥ˙ıɹnʎƃzsoɹo

   A komment időpontja: 2012 december 1st, 08:50

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11149 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 1 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek