Kegyelemkettes – Mindenkinek a kurva anyját! | Ráktalicska
nov 29

Egy kép a lemezbemutató koncertjükről (fb)

A Kegyelemkettes – a tumblr nevű csodálatos blogközösség eddigi legértékesebb gyümölcse – mától hivatalosan is bekerült a kedvenc zenekarjaim közé. A számaik rövidek (van időd kifújni magad két pogóroham között), zeneileg a béka segge alatt mozognak (a Rózsaszín Pittbull simán alázza őket, apropó van új albumuk), a szövegvilág is inkább ordítható kétsoros refrénekkel operál, mintsem hogy bármilyen komolyabb mondanivalót akarna átadni a T. Hallgatóknak. Na de lehet nem szeretni egy olyan zenekart, amely gyakran építi be a komplex dalszerkezeteibe a „KURVA ANYÁD! KURVA ANYÁD!” skandálását? Lehet haragudni rájuk, amikor olyan szövegeik vannak, mint „ebben sem lesz túl sok próza, DÖGÖLJÉL MEG HOFFMANN RÓZSA!!”, vagy „a Kegyelemkettesben nincsen haszon, csillámpóni szopd le a faszom”? Na ugye hogy nem!

Tölthető innen.

UPDATE: elkerülte a figyelmem a remek rendezéssel és nagy költségvetéssel készült klipjük, de most bepótolom:

UPDATE2: én is titeket!!4! 😀

Ez jó, megosztom!
  

  6 hozzászólás to “Kegyelemkettes – Mindenkinek a kurva anyját!”

  1. bachterman szerint:

   a ricse is így kezdte. bár ők nem burzsuj yuppie-kből verbuválódtak, hanem igazi csóró prolikból.

   • JonC szerint:

    a yuppieság stimm, a burzsujságot nem tudom. mindenesetre az őszinte zabolázatlan tahóság amit nyomnak sok mindenért kárpótol engem.

    • bachterman szerint:

     volt egy osztálytársam, most egy szarnak sem titulálható standup comedy act-et próbál meg eladni magáról, mint életcélt. na ő is ebbe a kategóriába esik; sok az ideje, nem gályázik, és a fölös energiáit a szórakoztatásba öli.
     persze a kegyelemkettest sem lehet elítélni, ha ők is annyit dolgoznának, és úgy élnének, mint te, akkor nem hiszem, hogy lenne idejük és energiájuk a budiban kamerába csápolni. 🙂

  Kommentáld!

  
  preload preload preload