Ráktalicska

… hogy görbíti a teret…

Doom3 galéria

Írta JonC Ekkor: 2009. november 1.

Miután említettem néhány hete, hogy újra fel fogom rakni a gépemre a szóban forgó FPS-csodát, így kézenfekvőnek tűnt az ötlet, hogy megint legyártsak vele néhányszáz screenshotot. Tettem mindezt azért, mert még a mai napig is élvezhető grafikájú játéknak tartom, amely érdemes arra, hogy mint művészeti alkotásra tekintsünk rá, amelynek alkotói jó érzékkel ragadták meg a fémes-biomechanikus stílust, amelynek nagy rajongója vagyok (H.R. Giger neve ismerős?  Ő tervezte pl. az Alien-eket, ő is ilyen biomech témákat tol). Szóval – ha már megint nekiálltam végigjátszani – beállítottam a képlopást a jobb egérgombra, és belevetettem magam az UAC szemét kis húzásainak kiderítésébe. Ennek eredménye a most következő néhány képecske, amelyek már szanáltan kerültek fel a blogra (ez a bestof):

(Két megjegyzés: 1. még nem vittem végig 2. van pár kép már most, ne tessék meglepődni a mennyiségen!)

Ez jó, megosztom!

  1 komment

  1. Gulyu84:

   Amikor én először végigjátszottam, videókat loptam belőle. Kibaszott nagyott ütött a grafikának mikor megjelent és a játék is megunhatattlan 😀

   A komment időpontja: 2009 november 1st, 18:27

  Írj kommentet!

  

  Top 5 post

  

  Érdekesség még, hogy 797 darab post, és 11141 darab kommentár született a blogon 2009. szeptember 12. óta. 2 vendég, 3 bot - most ennyien vagytok/vagyunk az oldalon.

  Tagek