GTA 5 trailer ma délután! | Ráktalicska
nov 02

Már csak néhány órát kell végigdolgozni/aludni/tanulni, és a Rockstar Games végre kiszivárogtatja az első infókat a legújabb GTA-ról. Már megjelentek pletykák miszerint kapunk egy újabb San Andreas-t bandaháborúkkal, krúzolással, yobrotha-életérzéssel, bár nem bánnám ha beteljesülne a titkos vágyam (ennyit a titkosságáról :)), és hozzánk vágnának egy Vice City remake-et színes ingekkel, nyolcvanas évek szintipopjával, és a parton görkorizó bikinis csajokkal. Végülis egyik opció sem hangzik rosszul, de nagyon remélem, hogy – a GTA4-gyel ellentétben – végre ráfekszenek a PC-re optimalizálásra kicsit komolyabban, nehogy megint kapjunk egy olyan konverziót, ami élsimítás nélkül volt képes megakasztani a legbikább gépeket is.

Délután 5-kor minden kiderül (legalábbis kapunk némi konkrétumot végre):

(Ha netán nem menne a fenti beágyazás, akkor a trailer megtekinthető lesz itt is.)

UPDATE: és igazuk lett a pletykafészkeknek!

Ez jó, megosztom!
    

    3 hozzászólás to “GTA 5 trailer ma délután!”

    1. Nfol szerint:

      A Nico Belic cameo gyönyörű! 🙂

      Viszont vennem kell egy konzolt.

      • JonC szerint:

        ugyan, elég ha egy konzol árának kétszeresét belefeccölöd a gépedbe 🙂 (mondjuk ha beleszámítjuk a megfelelő tévét is, akkor már nem annyira rózsás a helyzet). amúgy ez szerintem már nem PS3/XBox360 lesz, hanem lehet hogy az új generációra fogják kiadni. fenetuggya.

        • Nfol szerint:

          Az új konfighoz is kell egy szép nagy monitor, akkor kb. ugyanott tartok… izé, tartanék, mert most olyan könnyen számolgatom a ráfordítandó összeget, mintha rendelkeznék is vele. 🙁

    Kommentáld!

    
    preload preload preload