Fuck you Google! | Ráktalicska
okt 31

A Google néhány perce megölte a Reader összes szociális funkcióját (megosztás, komment, ilyesmik). Az alábbi screenshotnál semmi nem fejezi ki találóbban amit most érzek:

Baszd meg Google!

Ez jó, megosztom!
  

  10 hozzászólás to “Fuck you Google!”

  1. David Nemeth szerint:

   Most láttam én is, és hasonló a véleményem, kapják be… 🙁

  2. bachterman szerint:

   volt ilyen funkciója? 😯 sosem használtam.

   mi történt a diskussal? most megint tudok kommentelni mobilról.

  3. Oli szerint:

   Én nem használtam nagyon ezeket a megosztás dolgokat, de tényleg nem szép dolog egy +1 gombbal kiváltani az egészet. Ami viszont engem bosszant, az a dizájn. Nem rossz, de a többi Google termék dizájnjához képest szar. Ez a nagy whitespace-es dolog is csak akkor néz ki jól, ha látja az ember a dolgok határát. Itt sehol egy elválasztó, minden egymásba folyik, borzalmas…

  4. JonC szerint:

   @bachterman: a diskuss szép csendben megadta magát, pedig hozzá se nyúltam, ellentétben a mobil pluginekkel. valamelyik, amelyiket tegnap felraktam próbaképpen valszeg kinyírta.
   a script fasza, bár „csak” a kinézetet módosítja, a régi funkciókat nem állítja vissza. ennek ellenére be fogom üzemelni, köszi érte.

  5. bachterman szerint:

   na most megin’ van diskuss.

  6. Névtelen szerint:

   Egyetértek, kb. én is ezt fogalmaztam meg:

   http://sati1984hu.tumblr.com/post/12236332265

  7. Nfol szerint:

   Ma reggel döbbentem rá igazán, hogy mit jelent ez a lépés. Ráadásul az új dizájnnal és működéssel már abban sem vagyok biztos, hogy pusztán a feedek követésére még mindig a Reader a legjobb eszköz.

  Kommentáld!

  
  preload preload preload