Kaptam némi kockapénzt a Nagy Testvértől | Ráktalicska
febr 01

Képzeljétek, micsoda örömhírre kellett hazamennem pénteken: a polcomon figyelt egy munkaügyi központos levél (mert bizony az elmúlt évben is voltam állástalan tróger kemény két hétig), és a következő rendkívül ízléses borítékocska egyenesen a Mindenlátó Magasságostól:

Bizony-bizony, mostantól valóban úgy érezhetem magam, hogy beszálltam az internetbe, mint Vágási Feri (vonatkozó videó itt, örök klasszikus)  mivel a Google is levelezésre – sőt: jutalmazásra! – méltónak találja szerény személyemet. A borítékban ugyanis egy kupon foglalt helyet (ami a képen is kifigyel az ablakocskán), amely segítségével a Google Adwords szolgáltatást vehetem igénybe 12000 forint erejéig a Cég kontójára (amit Tamás haverom frappánsan kockapénznek nevezett el, mivel ebből nem lehet kommersz pálinkát (se) venni). Amúgy az Adwords egy okos dolog: az oldalsávban figyelő ‘Némi PH-érték’ is onnan szedi az – elvileg – releváns, azaz az oldal tartalmának megfelelő hirdetéseket, szóval ha mondjuk a kisállattenyésztés szépségeiről írnék, akkor – még egyszer: elvileg – ott hörcsög-kozmetikumokat forgalmazó cégek hirdetései jelennek meg. Nna, most kaptam egy kis lehetőséget arra, hogy a Ráktalicska jelenjen meg más oldalakon ilyen hirdetés formájában! Elvileg akár 200 látogatót is vonzhat a cucc így (ha 60ft-ot akarok fizetni kattintásonként), szóval mindenképpen érdemes lesz beizzítanom ezt a dolgot.

A segítségeteket szeretném ehhez: az alábbi boxba légyszi írjatok egy néhányszavas jellemzést a blogról, ami megjelenhetne a hirdetés szövegében! Ihletforrásnak tudom ajánlani a post alján – megintcsak elvileg, ez egy ilyen nap – figyelő két hirdetést (esetleg az iwiw oldalsávját), kábé olyan terjedelemben tessék gondolkodni! A legötletesebb, legviccesebb szöveget fogom majd megadni a reklámom szövegeként, legyetek kreatívak! 🙂

  Neved (szükséges)

  E-mail címed (szükséges)

  Ötleted

  Robot-e vagy?

  captcha

  Írd be ide a fenti karaktereket:

  Ez jó, megosztom!
   

   10 hozzászólás to “Kaptam némi kockapénzt a Nagy Testvértől”

   1. sztiv szerint:

    ehh basszus, nézem már, mily furcsa ez a az új kommentbox 😀 figyelmetlen voltam, a kommentemet az üzenetbe írkáltam be 😀 mondtam már, hogy utálom a kapcsát? (captcha) na mindegy, majd annál a résznél vedd figyelmen kívül amit írtam és gondold ide 😀 sorry:)

   2. JonC szerint:

    semmi gond, előfordul… a captcha itt meg szükséges, mivel nem véd a spamek ellen ennél a formnál az akismet :S

   3. bachterman szerint:

    ilyet kaptam én is, de én elpasszoltam.

   4. bachterman szerint:

    ja, és a kódodat felhasználtam, mivel kint hagytad 😛

   5. JonC szerint:

    fel tudod? de ablakos borítékban küldték így ahogy a képen van … :O

   6. bachterman szerint:

    baszod, ott a kód a képen…
    legalább takard már ki.

   7. JonC szerint:

    megtörtént, bár még most se értem, hogy akkor miért küldték ablakos borítékban. sebaj, max szereztem vkinek egy jó napot… (mert a feedbe már pixelezés nélkül ment…)

   8. sztiv szerint:

    már nem azért de egy ilyennel mennyivel vagy jobb, mint az általad gyűlölt zsidók és romák? eléggé átkos-beli cselekedet lenyúlni azt ami másé, de közszemlén van.

    am én is csodálkoztam, mikor megkaptam az enyémet, hogy nyitott borítékban küldték ki. nincs a kód hozzárendelve már alapból a fiókhoz? úgy értem, hogy hiába tudod a kódot, de csak a hozzárendelt fiókot tudod vele aktiválni…

   9. JonC szerint:

    bachterman bácsi épphogy figyelmeztetett, hogy takarjam ki, nem kell komolyan venni. amúgy azért is nem takartam ki, mert valszeg hozzá van rendelve fiókhoz, de azé’ jobb félni mint megijedni alapon kitakartam a kódot most már.

   10. bachterman szerint:

    így így. miért lopnám el? van nekem is, oszt nem kellett…
    amúgy mivel kupon, ezért rosszul okoskodsz. és akinek nincs adwords-je? az regisztrál, rátölt 2 forintot, és használja 14 napig (ami alatt a 2 forint négyszerese elfogy), és utána aktiválja a kuponját.
    na látod, már nem is olyan jó biznisz.

   Kommentáld!

   
   preload preload preload